Αρχική Σελίδα

Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιοτεχνολογίας Jiangsu iiLO, ΕΠΕ βρίσκεται στην κωμόπολη Xukou, περιοχή Wuzhong, πόλη Suzhou, επαρχία Jiangsu. Το Suzhou είναι 100 χιλιόμετρα μακρυά από τη Σαγκάη και 200 χιλιόμετρα μακρυά από το Ναντζίνγκ. Είναι στο κέντρο της του δέλτα οικονομικής ζώνης ποταμών Yangtze. Η κύρια επιχείρησή μας καλύπτει δύο σημαντικά sudivisions: Βιοεπιστήμες και βιοιατρική, συμπεριλαμβανομένης της επιστημονικής έρευνας οργάνων και αντιδραστηρίων βιολογικής επιστήμης, των ιατρικών εξοπλισμών και των διαγνωστικών αντιδραστηρίων. Από την Ε&Α στην παραγωγή και την προώθηση μάρκετινγκ των προϊόντων.
Έχουμε διατηρήσει την καλή επιχειρησιακή σχέση με περισσότερους από 100 επιχειρήσεις και πελάτες βιοτεχνολογίας και στην εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό. Ο βασικός εσωτερικός απολογισμός μας συμπεριλαμβανομένου του πανεπιστημίου του Ναντζίνγκ, του ιδρύματος Wuhan ιολογίας CAS, κ.λπ. Και το προϊόν απάντησής μας --οι μίας χρήσης συλλέκτες (σάλιο) έχουν εξαχθεί στο Χονγκ Κονγκ, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των ιατρικών πωλήσεων, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Άλλα

Μάρκες : iiLO

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >1000000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu iiLO Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις